Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Bijzondere locatie

Onverwachts werden wij geconfronteerd met het overlijden van ons mam, een gebeurtenis die diepe indruk en heftige emoties veroorzaakt. Wij vonden het belangrijk dat het afscheid van ons mam persoonlijk, liefdevol en waardig werd verzorgt. Op advies van de uitvaartverzorger kozen wij voor Agnes, al direct na onze kennismaking was er een klik, een persoonlijke klik en een heel goed gevoel hadden we bij Agnes. Erg prettig om met haar het afscheid voor te bereiden. Zij zorgde ervoor dat het afscheid op een niet alledaagse locatie heel persoonlijk gedaan werd. Veel complimenten kregen wij ook nog achteraf van de familie, vrienden en bekenden van ons mam.

Tijdens de voorbereiding hield zij ons op de hoogte van al haar bezigheden en was ze onze steun en toeverlaat. Ook hielp zij ons bij moeilijke beslissingen waar we (gelukkig) geen ervaring mee hebben. Alles werd uiteen gezet in een goed en overzichtelijk draaiboek voor alle betrokkenen, zodat alles tijdens de dienst vlekkeloos verliep.

Een aantal weken na de uitvaartdienst heeft ze ons nog een bezoek gebracht en de gehele dienst in een zeer mooi boekwerk verzameld met daarin alle toespraken en veel mooie foto’s.

Wij zijn Agnes nog steeds dankbaar voor haar mooie, persoonlijke en warme afscheid wat ze ons mam gegeven heeft.

Lieve groet,

Bianca en Rob, kinderen van Francien Lunenburg-Smits